VÅRE EIENDOMMER

TORSHOVDALEN SAMEIE
HANS NIELSEN HAUGES GT 37-39

Torshovdalen Sameie er et fantastisk boligprosjekt som ble ferdigstilt i 2013 og som består av 2-, 3- og 4-roms leiligheter hovedsakelig. Som det fremgår av navnet har sameiet en meget fin beliggenhet i et rolig, avskjermet og svært barnevennlig tur- og uteområde inntil Torshovdalen.

Området har en rekke butikker og shoppingsenter, kaffebar, frisør, Rema 1000, apotek og fastlegesenter. Barnehage beliggende på eiendommen (prioritet for beboere i sameiet). Sandaker senter og Storo-senteret like i nærheten. “Åpent bakeri” holder til et par kvartaler nedenfor. Kort vei til Vogts gate med variert utvalg av forretninger, kafeer, restauranter, teater, kulturhus og andre servicetilbud. Gangavstand til BI i Nydalen. Torshovdalen, Torshovparken, og Akerselva med flotte rekreasjonsmuligheter i umiddelbar nærhet.

Umiddelbar nærhet til alt av offentlig kommunikasjoner; Sinsen T-banestasjon med Ringen (begge retninger), busstopp Torshovtoppen, trikkestopp Sinsenkrysset, busstopp Sinsen T-bane, buss nr. 31 (døgnrute , 33, 363, Flybussekspressen etc.), tog Grefsen stasjon (ca. 250 meter). Boligen er likevel godt skjermet for støy (ligger ikke vendt mot vei/bane tog).

Klein Eiendom har tilsammen fire 2-roms leiligheter i Torshovdalen Sameie.

SPIREA PARK
SPIREAVEIEN 12-14

Spirea Park er et flott og urbant boligsameie som ble ferdigstilt sommeren 2013. Boligene ligger i et rolig og hyggelig område på Løren i Bjerke bydel i Oslo.

I Spirea Park har det blitt fokusert på å skape leiligheter med god, moderne standard og et lyst uttrykk. Boligblokken består av 144 nye leiligheter med moderne, fremtidsrettet og tøff arkitektur. Det er 8 etasjer i bygget, og alle leilighetene har egen privat balkong. Prosjektet har en god miks av 2-, 3- og 4-roms arealeffektive selveierleiligheter i størrelsen 48-86 kvm, med store, flotte vindusflater. Boligområdet får fine opparbeidede grøntarealer.

Klein Eiendom har to 2-roms leiligheter i Spirea Park.

GREFSEN STASJON

Med sin beliggenhet mellom Storo og Sinsen, dekker Grefsen Stasjon dine behov for å leve et aktivt og moderne byliv. Alle de varierte og spennende servicetilbudene som Oslo har å by på, er rett rundt hjørnet.

Er du urban og liker å bo sentralt med alt av servicetilbud i umiddelbar nærhet? Eller liker du best å ha det grønt og fritt med turterreng like ved hjemmet ditt? Eller kanskje du helst vil ha i både pose og sekk – ja takk begge deler? Da er Grefsen Stasjon stedet for deg. Kombinasjonen av sentral beliggenhet og et grønt og rikt bomiljø, gjør Grefsen Stasjon til et unikt boligtilbud i storbyen. Grefsen Stasjon er godkjent for utbygging av cirka 1000 boliger. Utbyggingen startet nærmest Storo i nordvest, og skjer i en trinnvis kvartalsstruktur som åpner seg mot den fremtidige Stasjonsparken og mot Torshov i sørøst.Grefsen Stasjon består av tidsriktige leilighetshus i en moderne kvartalsstruktur med lyse, moderne og funksjonelle leiligheter.

Klein Eiendom har fjorten 2-roms leiligheter og en 3-roms leiligheter i Grefsen Stasjon Sameie og har ytterligere tjueto leiligheter under utvikling.

SØNDRE PARK
SØNDRE GATE 2

Dette nye, urbane og unike boligprosjektet ligger idyllisk plassert langs Akerselven i hjertet av Oslo. Som beboer i Søndre gate får du også tilgang til en lang rekke fasiliteter og servicetilbud i umiddelbar nærhet i den yrende bydelen Grünerløkka. Her finner du mangfoldige kolonialer, nisjebutikker innimellom større kleskjeder, samt flere av byens beste restauranter – herunder tapasbaren Delicatessen som i praksis ligger mer eller mindre rett utenfor stuedøren til beboerne.

Langsmed Akerselva finner man også deilige rekreasjonsområder, minigolfbane, småparker og fine oppholdssoner for både store og smål. Skulle man ha behov for ytterligere mere plass er både Sofienbergparken og Birkelunder gode alternativer i kort gangavstand fra boligen. I tillegg kan man med utgangspunkt i Søndre gate spasere til majoriteten av Oslo sentrums fasiliteter. Det nærliggende og brede kollektivtilbudet kommer ekstra godt med dersom avstandene skulle bli for store.

Klein Eiendom har en 2-roms leilighet i Søndre Park

LILLO NYDALEN

I Fernanda Nissens gate 3, rett syd for Nydalen, kommer totalt cirka 220 leiligheter. Prosjektet er utviklet av Ticon Nydalen AS, og består av tre boligbygg beliggende rundt et grønt gårdsrom som er beboernes egen park.

I Nydalen bor og jobber mer enn 20 000 mennesker. Området er preget av moderne bygninger i spedd gamle historiske industribygg, som har blitt modernisert. Et bredt utvalg av butikker, caféer, restauranter, teater og kjøpesenter finnes i området. I tillegg meget god tilgang til kollektivtrafikk.

Nydalen har gjennom de 20 siste årene forandret seg totalt. Fra sin gamle historie etter industrieventyrene, har en ny æra vokst frem med moderne bygg hvor flere ledende bedrifter og skoler, blant annet Handelshøyskolen BI og nybygde Nydalen videregående skole, har etablert seg i området. Miljøet er i dag preget av et ungt og dynamisk mangfold hvor studentmiljøet har et stort fokus. Dette ser vi igjen på hvilke tilbud som finnes i området. Nye boligprosjekter, hoteller, butikker, kjøpesenter, spisesteder, treningssentre og mange kultur- og aktivitetstilbud er med på å skape en helt spesiell atmosfære med et urbant preg.

Klein Eiendom har fire 2-roms leiligheter i Lillo Nydalen Sameie.

ÅRVOLLTOPPEN

Boligprosjektet Årvolltoppen består av attraktive leiligheter med sørvendte balkonger på terskelen til marka. Det finnes parkeringskjeller, sykkelverksted, smørebod og hyggelig, felles uteområde. Beliggenheten er unik, med natursti rett ut i skogen og bare ti minutter med bil til Grünerløkka.

Her vil man kunne erfare at det er mye å utforske i nærområdet. Lillomarka lokker med stier, løyper og opplevelser året rundt. Gå på soppjakt i skogen, la barna fiske i Isdammen, legg søndagsturen til Trollvann eller stikk innom galleriet og kafeen på idylliske Årvoll gård.

Klein Eiendom har en 2-roms leilighet i Årvolltoppen Sameie.

BRØDFABRIKKEN

Fra 1929 til 2011 holdt et bakeri til på denne tomten og her duftet det av nybakst; rykende ferske boller og brød. Nå vil vi bringe den gode atmosfæren inn i nye moderne leiligheter med solrike balkonger, trivelige takterrasser, smarte planløsninger, barnehage og selvfølgelig, – et bakeri.

Brødfabrikken består av ca. 500 nye boliger og et kontorbygg på Løren – der det tidlig på 1930-tallet var et bakeri. Første byggetrinn av i alt fem, startet våren 2015. Arkitekturen på boligene er av høy kvalitet med en internasjonal stil og flere familietilpassede løsninger. Brødfabrikken skal være et ekstra hyggelig sted å bo og har tilrettelagt for at store og små skal trives. Med barnehage i 1. etasje, Baker Hansen på hjørnet, underjordisk parkeringsanlegg og store, åpne gårdsrom mot syd, blir det litt enklere og mer trivelig i en travel hverdag.

Hele Lørenområdet har lenge vært et satsningsområde i bydel Grünerløkka og fremstår som et av de mest attraktive bomiljøene i Oslo.

Klein Eiendom har to 2-roms leiligheter på Brødfabrikken.

VINSLOTTET PÅ HASLE

Bygg01 Vinslottet, er en del av Hasle Linje, et nytt bolig- og næringsområde på Hasle, sentralt plassert mellom Løren, Frydenberg og Økern. Her blir det et spennende område med boliger, næringsbygg, matbutikk, kafèer og en rekke andre servicetilbud.

Hasle tilhører bydel Grünerløkka hvor store deler av områdets tidligere næringsvirksomhet er i ferd med å bli transformert til boliger.

I Bygg01 bor man sentralt med alt man trenger i umiddelbar nærhet og gode kollektivtilbud. Hasle stasjon ligger en kort spasertur unna din nye leilighet. Stasjonen er et viktig kollektivknutepunkt som ble oppgradert og modernisert til metrostandard i 2009. Fra Hasle er det også gode bussforbindelser i alle retninger.

Klein Eiendom har to 2-roms leiligheter i Vinslottet på Hasle.

HOVINENGA PÅ VALLE HOVIN

Hovinenga ligger åtte minutters gange fra Helsfyr T-banestasjon. Her stopper flere busser og tre ulike T-banelinjer, som raskt tar deg dit du vil. Det er flere skoler og barnehager i området, og det kommer en splitter ny barnehage som del av utbyggingen.
Få minutters gange fra boligene finner du et stort treningssenter, fotballbaner, skøytebane og akebakke. Søndagsturen kan du legge til Hovindammen, et idyllisk grøntområde like i nærheten. Det er også kort vei til Fyrstikktorget, med butikker, spisesteder, legekontor og helsestasjon.

Klein Eiendom har to 2-roms-leiligheter på Hovinenga.

SMEDPARKEN TRONDHEIM

På et solrikt høydedrag i sentrum av Heimdal, kommer Smedparken. Med Smedbrua som har blitt til en gang- og sykkelvei og uten bilister, har dette blitt en rolig og tilbaketrukket del av sentrum. Her vil du bo rundt et parkmessig opparbeidet uteområde med alle fasiliteter omkring deg. Butikker, bakeri, helsesenter og bank er kun en kort spasertur unna. Metrostasjonen ligger også i umiddelbar nærhet og tar deg bekvemt dit du ønsker i løpet av kort tid.

Klein Eiendom har fjorten leiligheter under oppføring i dette prosjektet.

BYPARKEN BODØ

Byparken har byens mest sentrale beliggenhet blant alle dagens nye prosjekter. Du er kun 343 skritt unna 3. rad på Stormen og bare 144 skritt unna ferske reker på kaia! Det er det ingen som kan slå! Byparken består av 132 seksjoner og en felles seksjon (gjesteleilighet) som vil være en leilighet som kan disponeres av sameiets beboere. I tillegg er det et felles trimrom som er lokalisert i Byparken trinn 2.

Klein Eiendom har to 3-roms leiligheter i prosjektet

MØRKVEDBUKTA TERASSE BODØ

Mørkvedbukta Terrasse blir liggende i Hesthaugen med tilnærmet fri sikt mot sør.
Hele området Øveråsan er blitt utviklet de siste 13-14 årene. I perioden som har gått er det nye Hunstadsenteret etablert med en rekke servicetilbud som matbutikk, apotet, fiskebutikk, vinmonopol, sportsbutikk og pizzarestaurant.
Byggingen av den helt nye Mørkvedbukta barneskole og barnehage er startet og skolen skal stå ferdig i 2021. Hunstad ungdomsskole er i nærmiljøet, og for litt eldre ungdom/studenter er det kort vei til Bodin videregående samt Nord universitet.
Mørkvedbukta Terrasse vil bestå av inntil 21 leiligheter i tillegg til fire frittliggende eneboliger som er planlagt i bakkant på toppen av tomten.
Klein Eiendom har to 2-roms leiligheter under oppføring i prosjektet.

Klein Eiendom har to 2-roms leiligheter under oppføring i prosjektet